2013 m. spalio 28 d., pirmadienis

Sveiki užsukę į mano galeriją.


  Mezgu  jau daugiau nei dvidešimt metų ir be šito neįsivaizduoju nei vienos savo dienos. Džiaugiuosi galėdama pasidalinti savo darbais su jumis.
   Šiame puslapyje mano rankdarbiai ir idėjos jums. Mezgu viska vyrams, moterims ir vaikams. Mezgu greitai ir kokybiškai, pastoviems klientams taikau nuolaidas, siunčiu į bet kurį Lietuvos ar užsienio miestą. Mielai padėsiu renkantis siūlus ar modelį, kurie labiausia jums tiks ir patiks.
   Jei čia nerandate sau nieko patinkančio, turite savų idėjų, siūlykite, įgyvendinsime juos kartu

 KONTAKTAI : 

Vardas: Snieguolė
el.p.: snieguole.januskiene@gmail.com
Tel.: 8-6887556
Molėtai

Užsakymo  tvarka

Išsirinkite modeli ir pageidavimus siuskite el. paštu:
snieguole.januskiene@gmail.com
  Jei modelį pasirinkote ne iš galerijos, o iš idėjų puslapio ar kitų šaltinių, siuskite nuotrauką su pageidavimais el. paštu. 








Pristatymo būdai:

Gaminius siunčiu į visus Lietuvos ir užsienio miestus. Siunčiu Lietuvos paštu. Siunčiant registruotu paštu, po siuntos išsiuntimo, užsakovui siunčiu Lietuvos Pašto siuntos registracijos Nr. , leidžianti sekti siunčiamo užsakymo būseną. 

Atsiskaitymas už gaminius:
Už rankdarbius mokėti banko pavedimu. Rankdarbiai siunčiami tik po pinigų gavimo.


Rankdarbio kainos:

 Rankdarbio kaina priklauso nuo dydžio, mezginio ilgio, sudėtingumo ir siūlo storio. Siūlų kaina- neįskaičiuota į mezgimo kainą. Už siūlus moka pats klientas, todėl gali pasirinkti norimą siūlų sudėtį, jų kainą. Užsakant mezginį, siūlus duoda klientas. Jei klientas pageidauja, siūlus nuperku aš, suderiname siūlų spalvą, siūlų sudėtį ir jų kainą.



Mano mezginių puslapiai:

http://www.darbeliai.lt/autoriai/snieguole/

http://golgol.mezginys.lt/

http://golgol.nerinys.lt/

http://golgol.siuvinys.lt/

Mezginių idėjos:

     http://snieguolesmezginiai.blogspot.com/search/label/Mezgini%C5%B3%20id%C4%97jos%20pasirinkimui  


2 komentarai:

  1. Nuostabūs darbai, tiesiog žadą atima. O kaip su prekių pristatymu? Kokios dabar siuntinių kainos Lietuvoje ? Ar pristatymo mokestis įeina į bendrą kainą?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju už gražius atsiliepimus. Prekės pristatomos registruotu paštu į bet kurį Lietuvos ar užsienio miestą. Už siuntimą į užsienį apmoka pats klientas, Lietuvoje siuntimas nemokamas. Į gaminio kainą siuntimo išlaidos neįskaičiuotos. Jei kiltu dar kokių klausimų, ar norėtumėte kažką įsigyti - susisiekite su manimi el. paštu snieguole.januskiene@gmail.com ir viska aptarsime.

      Panaikinti